(0)30 - 238 4007
Zonnebaan 10 3542 EC Utrecht

Maatwerk keukens

Naast het maatwerk interieur levert Keuken Centrum ook maatwerk keukens. Wanneer u op zoek bent naar een perfect passende keukens in topkwaliteit, en u wilt meer dan het gemiddelde aanbod aan fabriekskeukens, dan kunnen wij dit uitstekend voor u verzorgen.

keukens op maat
keukens op maat

Op maat gemaakt, compleet in uw stijl!

Elke keuken van Keuken Centrum kan in feite op maat ontworpen worden. Klanten die voor ons kiezen, kopen veelal een betaalbare maatwerk keuken. Deze toveren we om tot een mooie design keuken in uw persoonlijke smaak; met keukenkastjes, fronten, deuren en nog veel meer ‘op maat’. Dat wil zeggen, geheel afgestemd op uw wensen. Ons maatwerk concept is speciaal ontworpen om uw persoonlijke smaak tot in de finesses door te voeren.

Mogelijkheden keukenkasten

Bij Keuken Centrum in Utrecht kunt u keukenkasten bestellen, volledig afgestemd op uw eigen stijl. Wij bieden hiervoor talloze mogelijkheden. Ook de fronten van de kasten zijn onderdelen die u op maat kan laten maken.

Let op: Niet alle nostalgische fronten kunnen op maat besteld worden, maar al onze strakke keuken deuren wel. Vraag naar de voorwaarden bij onze adviseurs!

3D keukenontwerp

Met onze modern keukenontwerpprogramma, kunnen we uw keuken op maat driedimensionaal ontwerpen. Wilt u een 3D keukenontwerp hebben en dit doornemen met onze experts? Maak dan een afspraak.

Stuur een mail naar: info@keuken-centrum.nl.

Bij aanschaf van een keuken bij Keuken Centrum zijn inmeten, 3D ontwerp en advies gratis!

Hoge kwaliteit keukens

Bij het ontwerpen van een keuken op maat wordt kwaliteit te allen tijde gewaarborgd. Op ambachtelijke wijze creëren we, geheel naar uw smaak en voorkeur, de meest stijlvolle keukens. We gebruiken hierbij uitsluitend de mooiste materialen en beste houtsoorten. Uw droomkeuken moet immers een leven lang mee kunnen gaan.

Waarom uw keuken aanschaffen bij Keuken Centrum?

  • U geniet van eindeloze mogelijkheden
  • Snelle & vakkundige plaatsing, met garantie
  • Uitgebreide showroom
  • Diep en breed assortiment
  • Aanbieder van keuken producten van A tot Z, van kraan tot een volledige keuken

Keuken Centrum denkt niet in standaardmaten en modules. Iedere keuken is uniek in omvang en stijl. Of u nu een jaren ’30-, moderne, landelijke, Oudhollandse of een klassieke keuken wilt; iedere stijl kan op maat ontworpen worden.

Ambachtelijk en geheel naar wens ontworpen

Keuken Centrum biedt de oplossing voor de afwerking van nissen in uw gewenste keuken. Welke keukenstijl u ook op het oog heeft, onze specialisten kunnen uw droomkeuken verwezenlijken. U heeft keuze uit diverse stijlen; modern, hout, RVS of een landelijke keuken. Maak uw keuze en bespreek de mogelijkheden met onze experts.

Bij een observatie bezoek bij u thuis kunnen we aan de hand van uw kookruimte alle aspecten bekijken en beoordelen. Tevens denken we mee met alle bouwtechnische oplossingen om uw keuken naar wens te maken

Scherp geprijsde en betaalbare keukens

Keuken Centrum biedt niet alleen ontzettend veel mogelijkheden in keukens op maat, maar we hebben ook zeer scherpe prijzen voor ons keukenaanbod. Verfijnde ambachtelijkheid, individualisme en betaalbaarheid komen bij elkaar in schitterende, kwalitatief hoogwaardige keukens op maat. Onze jarenlange ervaring, ons deskundige personeel, een groot assortiment A-merk keukenapparatuur en keukens, plus lage prijzen vormen voldoende redenen om een bezoek te brengen aan onze showroom in Utrecht.

Aanvulling op andere keukenlijnen

Onze maatwerk keukens vormen een aanvulling op andere keukenlijnen uit ons assortiment. Alle kleurcombinaties, formaten en stijlen kunnen een geheel vormen. U kunt dus ook diverse elementen in verschillende stijlen combineren, wat resulteert tot uw eigen, unieke droomkeuken.

Maak kennis met onze keukens op maat bij Keuken Centrum

Heeft u al ideeën over hoe u uw droomkeuken zou willen indelen of bent u benieuwd naar wat er zoal mogelijk is op het gebied van stijlen, materialen en keukenapparatuur?

Neem telefonisch contact met ons op via 030-2384007 of vul ons contactformulier in.

In een kennismakingsgesprek voorzien we u graag van uitgebreide informatie over de mogelijkheden op het gebied van maatwerk keukens.

Waarom Keuken Centrum?

  Eindeloze mogelijkheden
  Zeer scherpe prijzen
  Snelle en vakkundige plaatsing
  Diep en breed assortiment
  Uitgebreide showroom
  Al 15 jaar tevreden klanten

Keukens in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007