(0)30 - 238 4007
Zonnebaan 10 3542 EC Utrecht

RVS keukens

RVS keukens
RVS keukens

Duurzaam met RVS

RVS (Roest Vrij Staal) wordt veel in keukens toegepast. Niet zo verwonderlijk ook, het is een duurzaam en prachtig materiaal. Rvs wordt in keukens toegepast zoals bij de fronten van apparatuur, de spoelbakken en de kranen. Vanzelfsprekend kan dit worden uitgebreid met rvs fronten, een zeeppomp, de wandcontact dozen achter het aanrechtblad, de plinten, de zijkanten van de aanrecht, de werkbladen, de led verlichting en andere accessores.

De laatste jaren wordt rvs in toenemende mate in keukens toegepast. Met name de combinatie van achterwand, apparatuur en spoelbakken in rvs komt veel voor. Ook de meeste afzuigkappen zijn van een roestvrijstalen buitenkant uitgerust, welke natuurlijk onderhoudsvrij is.

Spoelbakken

Spoelbakken van rvs moeten voor gebruik wel goed ingesmeerd worden om uiteindelijk geen vervelende kalkaanslag te krijgen. Wij raden daarvoor RVS Cleaner aan. De meeste merken inbouwapparatuur leveren tegenwoordig fronten in rvs waar geen vingerafdrukken op achterblijven. En dat scheelt weer onderhoud. Bij de producten van AEG is dit bijvoorbeeld doorgevoerd.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden

Keuken Centrum adviseert u graag over de mogelijkheden en toepasssing van rvs producten voor uw keuken. Kom langs in onze showroom. Daar kunt u diverse apparaten, zoals spoelbakken, kranen, werkbladen en tal van andere rvs-mogelijkheden voor keukens komen bewonderen.

Waarom Keuken Centrum?

  Eindeloze mogelijkheden
  Zeer scherpe prijzen
  Snelle en vakkundige plaatsing
  Diep en breed assortiment
  Uitgebreide showroom
  Al 15 jaar tevreden klanten

Keukens in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007