(0)30 - 238 4007
Zonnebaan 10 3542 EC Utrecht

Design keukens

Luxe design keukens, exclusief bij Keuken Centrum!

design keukens
design keukens

Mogelijkheden design keukens

Keuken Centrum levert design keukens in talloze formaten. Het begint echter bij een goed ontwerp, dat past bij de sfeer en de stijl van de ruimte.

Design keukens worden de laatste jaren vaak met keukenkastje met greeploze vorm uitgerust. De functionaliteit is hierbij zeer belangrijk; je maakt gebruik van nieuwste accessoires voor in de kasten. Zoals de afrondingen in de corpussen en stollenwanden. De accessoires bij de wandkasten, of jaloezie kasten die elektronisch inklappen, met front kleur in hout of lak dragen in grote mate bij aan de uitstraling van de design keuken. Mooie design apparatuur die met de fronten de stijl, uitstraling en kleur versterken zijn bij ons verkrijgbaar. Miele en Bosch kent kleuren in het glas front, die in de kleur van de glas en lak fronten zijn van de keukenkasten.

Uw design keuken ontwerpen

Wij kunnen met onze 3D software prachtige design keukens ontwerpen, geheel afgestemd op de beschikbare ruimte. Vanzelfsprekend kunnen we ook nissen inplannen waardoor het design karakter van de keuken nog beter tot z’n recht komt.

Met het inplannen van mooie en vanzelfsprekend duurzame accessoires wordt functionaliteit en karakter gecombineerd. Keuken Centrum levert zeer moderne design keukens, waarbij u eigenlijk alles voor uw keuken kan laten ontwerpen. Met ons brede assortiment kunnen wij alle wensen van een klant in werkelijkheid brengen.

Ontwerp design keuken op afspraak

Kiest u voor een design keuken, dan kiest u voor een mooiere en duurzamere uitstraling van uw woning. Ook moderne of design keukens zijn bij ons voordelig verkrijgbaar. Maak snel een afspraak om uw droomkeuken in 3D te laten ontwerpen. In onze showroom zijn diverse design keukens opgesteld.

Waarom Keuken Centrum?

  Eindeloze mogelijkheden
  Zeer scherpe prijzen
  Snelle en vakkundige plaatsing
  Diep en breed assortiment
  Uitgebreide showroom
  Al 15 jaar tevreden klanten

Keukens in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007