(0)30 - 238 4007
Zonnebaan 10 3542 EC Utrecht

BauForMat

Duitse kwaliteit wordt in ieder productieproces van dit merk zeer serieus genomen. BauForMat neemt de tijd en ze investeren gericht in moderne productiemachines, efficiënte productietechnieken, voldoen aan hoge milieu eisen en kiezen toeleveranciers die ook hun verantwoording nemen.

BauForMat keukens
BauForMat keukens

De leverancier in hoogwaardige inbouwkeukens

BauForMat keukens – Al jaren is de Duitse fabrikant Bau-For-Mat Küchen een welbekwaamde fabrikant in het ontwikkelen van bruikbaar en toch hoogwaardige inbouwkeukens. Dit bedrijf onderscheid zichzelf door kwaliteitsbewust te blijven in de markt. Zij leveren producten die erg lang mee gaan. Duurzaamheid met een moderne tint zorgen voor de meest prachtigste ontwerpen. BauForMat keukens hebben allemaal het “Made In Germany” kwaliteitsmerk. De BauForMat keukens gaan ook door een kwaliteitsproces waarin ze getest worden op verschillende schadelijke stoffen die de gebruiker tegen kan komen in de keuken.

Over de Bau-For-Mat Keukens

De BauForMat Keukens zijn keukens die behoren tot het hogere segment. Ze stralen zeker klasse en elegantie uit. De BauForMat Keukens hebben hun elk unieke eigenschappen. Door dat de keukens zoveel te bieden hebben zijn het daarom ook echte eye-catchers voor de keukenkenner. De BauForMat keukens zijn vrij groot ontwikkeld en daarom is het altijd mogelijk om advies op maat te ontvangen.

Niet iedereen heeft namelijk een grote keuken nodig, maar iedereen is het er wel mee eens dat er voldoende ruimte nodig is wanneer u bezig bent in de keuken. Het gaat er natuurlijk uiteindelijk wel om dat een klant precies vind waar hij of zij voor kwam. Een klus waar Keuken Centrum u zeker bij zult steunen.

Tot slot

Heeft u nou toevallig een design in gedachten die u nog niet bij ons heeft gezien, dan zijn wij zeker bereid om u te helpen bij het uitvoeren van uw droom. Heeft u nog vragen en/of opmerkingen dan horen wij het graag! U kunt natuurlijk altijd bellen en/of e-mailen maar u kunt natuurlijk ook gewoon contact met ons opzoeken door langs te komen bij de showroom. Bij de showroom hebben wij specialisten rondlopen die u voldoende kunnen informeren en adviseren over datgene wat u wilt weten. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag beschikbaar van 09:00 tot 18:00. Wij zien uw bezoek graag tegemoet!

Waarom Keuken Centrum?

  Eindeloze mogelijkheden
  Zeer scherpe prijzen
  Snelle en vakkundige plaatsing
  Diep en breed assortiment
  Uitgebreide showroom
  Al 15 jaar tevreden klanten

Keukens in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007