(0)30 - 238 4007
Zonnebaan 10 3542 EC Utrecht

Whirlpool inbouwapparatuur

whirlpool inbouwapparatuur

Whirlpool is een van de belangrijkste merken in huishoudelijke apparaten in Europa. Ook voor diverse inbouwproducten kunt u het assortiment van Whirlpool bij Keuken Centrum bekijken.

 

Visie van Whirlpool

Dit innovatief merk maakt zijn slogan ‘Sensing the difference‘ wel waar. Binnen 21 jaar zijn ze al uitgegroeid tot de nummer 1 in huishoudelijke apparaten. Een A-merk met diverse toonaangevende apparaten. Bij Whirplool heeft u keuze uit vele producten, zoals inbouw ovens, fornuizen, inbouw magnetron, afzuigkappen, vaatwassers of kookplaten. Dit merk heeft naast verschillende inbouwproducten ook diverse losstaande apparaten voor in de keuken. Whirlpool’s visie op het gebied van apparatuur is: ‘onze activiteiten zijn gericht op het creëren van waarde en op het verbeteren van het milieu en de maatschappij.

 

Een wereldleider met een breed assortiment keukenapparaturen

whirlpool inbouwapparatuur

Keuken (inbouw) apparatuur

Plezier in de keuken vinden de productontwikkelaars zeer belangrijk bij Whirlpool. Diverse keukenapparaten van Whirlpool zijn voorzien van talloze opties. Door hoogwaardig design, innovatief technologie en genoeg variatie wordt het koken met Whirlpool plezierig.
Een voorbeeld van innovatief technologie is de 6th sense absolute programmaknop. De 6th sense is een gebruikersinterface waardoor apparatuur door middel van intuïtief eenvoud zelf een kookprogramma kan doorlopen. Dit heeft Whirlpool toegepast op ovens waardoor ze zelf het temperatuur en kooktijd reguleren. Zo heeft Whirlpool diverse revolutionaire technologieën toegepast op haar producten. Ontdek het assortiment keukenapparatuur van Whirlpool:

 

Ovens

De inbouw ovens zijn voorzien van de ‘6th sense’ technologie. U heeft keuze uit verschillende kookfuncties en ze zijn zeer energiezuinig met energieklasse A of hoger. De ovens zijn verkrijgbaar in RVS of zwarte kleur.

 

Vaatwassers

De vaatwassers zijn geschikt voor elk type installatie:

  • onderbouw
  • vrijstaand
  • inbouw
  • semi geïntegreerd

De afwasmachines kunt in in slank of standaard formaat afnemen en ze hebben energieklasse van minimaal A+. U kunt kiezen uit de kleuren wit, RVS of zilver.

 

Kookplaten

Met de vernieuwende kookplaten bespaart 30% tijd. Tevens zijn deze kookapparaten energiezuinig. U heeft keuze uit een groot aantal afmetingen, materialen, aantal branders en speciale eigenschappen. De elektrische, inductie en gaskookplaten zijn flexibel, intelligent en voorzien van gebruiksvriendelijk design.

 

Koelkasten

Bij Whirlpool zijn de koelkasten zowel inbouw als vrijstaand verkrijgbaar. Whirlpool heeft diverse koelconcepten waarin u uw etenswaren kunt opslaan:

  • tafelmodel
  • kastmodel
  • dubbeldeurskoelkast
  • koel/vriescombinatie

De koelkasten hebben een fraaie look en hebben een grote capaciteit. Wilt u lekker opvallen met uw koelkast? De Whirlpool koelkasten zijn een echte eyecatcher!

 

Afzuigkappen

Ook de afzuigkappen van dit toonaangevend merk is voorzien van de 6th sense technologie. Met een moderne gebruikersinterface en touch control kunt u eenvoudig uw afzuigkap het werk laten doen. De decoratieve afzuigkappen vindt u in diverse ontwerpen. Tevens kunt u kiezen uit twee soorten ventilatiesystemen: omkeerbaar of luchtafvoer.

 

Meer inbouwproducten van Whirlpool?

Zoals u kunt lezen heeft dit merk een breed aanbod van keukenapparatuur. Er zijn genoeg producten waarmee u uw keuken compleet maakt. Ieder apparaat is voorzien van de nieuwste technologie en producteigenschappen om u kookplezier te bieden. Wilt u alle inbouwapparatuur van Whirlpool bekijken of wilt u uitgebreid advies hierover?

Maak een afspraak voor een gesprek met onze adviseurs!

Waarom Keuken Centrum?

  Eindeloze mogelijkheden
  Zeer scherpe prijzen
  Snelle en vakkundige plaatsing
  Diep en breed assortiment
  Uitgebreide showroom
  Al 15 jaar tevreden klanten

Keukens in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007