(0)30 - 238 4007
Zonnebaan 10 3542 EC Utrecht

Pelgrim inbouwapparaten

Pelgrim inbouwapparaten

Pelgrim is een 90-jarig, Nederlands merk en staat bekend om goede kwaliteit, eigentijdse vormgeving, garantie en service.

Er zijn talloze producenten van keukenapparatuur. Een echt Nederlands merk, bekend om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding, is Pelgrim. Wanneer je op zoek bent naar Pelgrim inbouwapparatuur ben je bij Keuken-centrum aan het juiste adres.

Voor alles

Het assortiment van Pelgrim is zeer uitgebreid en compleet. Alle keukenapparaten zijn vervaardigd van duurzame kwaliteitsmaterialen en voorzien van verschillende technieken; Pelgrim inbouwapparatuur maakt het koken voor u makkelijker en aangenamer. U treft het complete assortiment op deze website. Van luxe steamer tot kookplaten en van koelkasten tot combi-magnetrons.

Pelgrim staat bekend om het combineren van degelijke, Hollandse kwaliteit met een eigentijdse, trendy uitstraling. Daarnaast zijn aspecten als service en garantie belangrijke elementen voor Pelgrim. Als onderdeel van ATAG Nederland B.V. biedt Pelgrim een perfecte service en een unieke garantie.

Pelgrim inbouwapparatuur biedt verschillende designseries. Zo heeft het merk een reeks inbouwapparaten. Het voordeel van deze apparaten is dat je ze in je keuken kunt inbouwen. Daardoor zijn ze netjes weggewerkt. Dat scheelt veel ruimte op je aanrechtblad en geeft je keuken ook een nette aanblik. Omdat Pelgrim ook speciale keukenlijnen heeft, kun je zelfs je Pelgrim kookplaat en Pelgrim vaatwasser op elkaar afstemmen. Dat maakt je keuken nog eens extra mooi!

Voor iedereen

De keukenapparaten van Pelgrim zijn in diverse stijlen leverbaar en voor elke kok toegankelijk; van passieve, snelle kok tot gepassioneerde hobbykok. Tijdens het ontwikkelingsproces van keukenapparaten volgt Pelgrim nauwkeurig diverse trends, zodat wij voor iedere interieurstijl passende keukenapparaten aan kunnen bieden.

Het assortiment Pelgrim keukenapparatuur is zeer uitgebreid en compleet. Alle Pelgrim keukenapparaten zijn vervaardigd van duurzame kwaliteitsmaterialen en voorzien van verschillende technieken; Pelgrim inbouwapparatuur maakt het koken voor u makkelijker en aangenamer.

Pelgrim bestaat maar liefst 95 jaar. Als je al zo lang een belangrijke rol inneemt in vele Nederlandse keukens, mag je spreken van een rijke historie. Bijna 100 jaar Pelgrim; daar zijn wij trots op!

Waarom Keuken Centrum?

  Eindeloze mogelijkheden
  Zeer scherpe prijzen
  Snelle en vakkundige plaatsing
  Diep en breed assortiment
  Uitgebreide showroom
  Al 15 jaar tevreden klanten

Keukens in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007