(0)30 - 238 4007
Zonnebaan 10 3542 EC Utrecht

Neff inbouwapparatuur

Neff inbouwapparatuur

Als kookliefhebber bent u bij Neff aan het juiste adres. Net als u houden we van koken en lekker eten, en dat willen we graag met u delen! Vanuit de passie voor koken zijn we altijd op zoek naar ideeën die het koken leuker én gemakkelijker maken.

De Neff apparaten zijn zeer gebruiksvriendelijk ontworpen, hierdoor onderscheidt het zich op een positieve manier ten opzichte van de andere apparatenmerk binnen de BSH groep waar Neff bij hoort (andere merken binnen de groep zijn bijvoorbeeld Gaggenau, Siemens en Bosch). Zo heeft Neff bijvoorbeeld de meedraaïende deurgreep SLIDE®, NeffLight®, NeffNavigator®, VarioClou® en CircoTherm®. Uiteraard kunnen we er in onze showroom van alles over laten zien, vertellen en demonstreren.

Neff heeft zijn wortels in Duitsland. Al ruim 130 jaar zijn we gevestigd in Bretten, in het Zwarte Woud, een omgeving die ons veel inspiratie biedt. Elke dag weer focussen we ons met plezier op het uitvinden, ontwikkelen en produceren van de beste keuken-inbouwapparatuur.

Koken als totaalervaring, een samenspel van de juiste ingrediënten, de inbouwapparatuur van Neff natuurlijk en als het mee zit ook nog in een goed gezelschap. Kwaliteit en duurzaamheid zijn de kernwoorden waar dit merk zich fijn bij voelt. Het design van Neff is vergelijkbaar met vele merken in dit segment, met dien verstande dat het solide en degelijk oogt en ook daadwerkelijk is. Een ovendeur is echt een deur. Alhoewel het niet de design award zal winnen met de huidige vormgeving heeft Neff toch een aantal fraaie functionaliteiten die de moeite waard zijn om te bekijken.

Neff, een persoonlijke keuze

Wie voor Neff kiest, maakt een persoonlijke keuze. Met name hobbykoks en andere kookliefhebbers zijn bij Neff echt aan het juiste adres. Uit vele goede ideeën ontstaan bij Neff praktische en onconventionele oplossingen. De unieke stoomoven, de Slide & Hide® ovendeurgreep en de speciale broodbaksteen zijn daar maar enkele voorbeelden van. Deze oplossingen hebben allemaal één ding gemeen: bijzonder groot gebruiksgemak en een heldere éénduidige vertaling in functionaliteit en design. Pioniersgeest en durf zijn daarbij waarden die het Neff mogelijk maken een eigen weg te kiezen. Een weg waarbij de ideeën mijlpalen van hoogwaardige apparatuur vormen.

Neff inbouwapparatuur:

  • Neff aanbieding
  • Neff afzuigkap
  • Neff combimagnetron
  • Neff koelkast
  • Neff kookplaat
  • Neff magnetron
  • Neff vaatwasser
  • Neff vriezer

Slide & Hide

Zo heeft het met de unieke Slide & Hide® ovendeuren een praktische oplossing voor uit stekende deuren. Deze deuren kunt u met een handomdraai onder de oven laten `verdwijnen`. of het gerenommeerde Neff CircoTherm® heteluchtsysteem waarmee op 3 niveaus gelijkertijd gerechten kunnen worden bereid zonder smaak- en geuroverdracht. Dit systeem maakt gebruik van een geavanceerde methode om de lucht te laten circuleren.

Wat te denken van de VarioSteam optie! Hier worden wij echt gelukkig van en u ook. Gewoon een lekkere grote oven met een inhoud van 67 liters waar u ook mee kunt stomen. Een obstakel wat in menig keukenontwerp tot problemen zou kunnen leiden is hiermee opgelost. U slaat 2 vliegen in 1 klap, een grote oven met de mogelijkheid om te stomen. De prijs voor deze ovens met stoomfunctie is nog een reden voor een jubelstemming. De stoomoven komt bij de aankoop van uw nieuwe keuken echt binnen handbereik.

Waarom Keuken Centrum?

  Eindeloze mogelijkheden
  Zeer scherpe prijzen
  Snelle en vakkundige plaatsing
  Diep en breed assortiment
  Uitgebreide showroom
  Al 15 jaar tevreden klanten

Keukens in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007