(0)30 - 238 4007
Zonnebaan 10 3542 EC Utrecht

Miele inbouwapparatuur

Miele inbouwapparatuur

Miele inbouwapparatuur

Zoekt u een Miele keuken inbouwapparaat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn erkend Miele Partner, waardoor wij alle Miele inbouwapparatuur kunnen leveren tegen concurrerende prijzen.

Bij Miele werken ze al meer dan 116 jaar aan het produceren van keukenapparatuur. Bij Keuken-centrum zijn we dan ook trots dat we dit Duitse topmerk kunnen aanbieden. Met Miele inbouwapparatuur bent u altijd verzekerd van keukenapparatuur die kwalitatief uitstekend is en qua duurzaamheid de échte Duitse degelijkheid bezit. Tevens is Miele apparatuur altijd voorzien van de nieuwste technologieën, voor optimaal gebruiksgemak en kookplezier.

Groeimogelijkheden liggen wat betreft Miele binnen inbouwapparatuur. Hierbij geldt een grote afhankelijkheid van de keukenvakhandel. Immers, consumenten kopen hun keuken inclusief apparatuur in vrijwel de meeste gevallen in één keer bij de keukenvakhandel.

Miele ‘Immer besser’

Dat Miele inbouwapparatuur bol staat van de nieuwste technologieën is geen verassing. Hun motto is niet voor niets ‘Immer besser’. Het Nederlandse motto ‘Miele, er is geen betere’ kunnen wij beamen, het merk doet namelijk geen enkele concessies op het gebied van gebruiksgemak en kwaliteit. Elke verandering die zij doorvoeren aan hun producten is dan ook een directe verbetering. Zo blijft de Miele inbouwapparatuur zich ontwikkelen met nieuwe slimme technieken, innovaties en verbeteringen op het gebied van duurzaamheid.

Technisch vernuft in Miele inbouwapparatuur

De slimme technieken in Miele apparatuur zijn wat de inbouwapparatuur van dit merk zo vooruitstrevend maken. Dit hoort bij een écht topmerk. Het Miele Innovation Centre zorgt ervoor dat er een continu onderzoek wordt gedaan naar verbeteringen in gebruiksgemak, kwaliteit en duurzaamheid. Laat u informeren door onze adviseurs in de showroom over de vele mogelijkheden van Miele inbouwapparatuur.

Miele gebruiksgemak

Naast het technisch verbeteren van haar producten, steekt Miele veel tijd in het optimaliseren van het gebruiksgemak en comfort van haar keukenapparatuur. Als geen ander weet Miele, door kleine aanpassingen in bediening en het programmeren van automatische programma’s haar inbouwapparatuur, steeds verder te verbeteren. Als u eenmaal een Miele apparaat gewend bent, wilt u geen ander merk meer!

Miele introduceert een geheel nieuwe generatie inbouwapparatuur (6000-serie) – van ovens tot stoomovens en van koffieautomaten, magnetrons tot afzuigkappen. Opvallend bij de nieuwe generatie inbouwapparaten van Miele is het innovatieve design, de zeer eenvoudige bediening en een reeks van bijzondere technische eigenschappen, waardoor de keukenapparatuur van Miele nu nog gemakkelijker, sneller en efficiënter is.

Centraal bij de nieuwe generatie inbouwapparaten van Miele staan twee elegante designlijnen, die passen bij diverse keukenstijlen: PureLine en ContourLine.

Staat het door u gezochte apparaat er niet bij ?

Bel dan even of kom langs in onze winkel. Wij zullen u zo goed als mogelijk adviseren en de best mogelijke aanbieding doen. Tot ziens bij uw Miele inbouwspecialist!

Waarom Keuken Centrum?

  Eindeloze mogelijkheden
  Zeer scherpe prijzen
  Snelle en vakkundige plaatsing
  Diep en breed assortiment
  Uitgebreide showroom
  Al 15 jaar tevreden klanten

Keukens in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007