(0)30 - 238 4007
Zonnebaan 10 3542 EC Utrecht

KitchenAid

Kitchenaid keukenapparatuur

Keukenapparatuur van KitchenAid

KitchenAid is al meer dan 100 jaar een stijlicoon voor in je keuken. Een kenmerkende eigenschap van een KitchenAid keukenmachine is het grote kleurenpalet. Voor iedere keuken is er wel een bijpassende kleur. De producten van KitchenAid zijn stijlvol, functioneel en onverwoestbaar. Naast de bekende keukenmachine maakt KitchenAid ook andere producten in dezelfde stijl, van staafmixers tot broodroosters.

  • Stevigheid, duurzaamheid en tijdloos design.
  • Volledige reeks van keukentoestellen en accessoires voor professionele prestaties.
  • Toestellen geïnspireerd door en ontwikkeld in samenwerking met de vakkennis van chefs.

Keuze van de chef

KitchenAid heeft bij het ontwerpen van zijn producten altijd gekeken naar de beroepswereld voor input, ervaring en voorstellen en daardoor, alsook door de uitmuntende productie, is het zo uniek. Het is ook dankzij het advies van chefs dat de sous-vide kooktechniek vanuit de professionele keukens naar de huiskeuken werd gebracht.

Producten van buitengewone kwaliteit

KitchenAid is het enige merk dat een totaaloplossing biedt voor het hele proces van voedselmanagement, van kleine tot grote huishoudelijke toestellen inclusief accessoires.

Alle toestellen van KitchenAid staan synoniem voor fijn vakmanschap, duurzaamheid, de fijnste materialen, stevigheid en een ongelooflijk oog voor detail.

Het volledige menu van de KitchenAid kookgadgets werd steeds vernieuwd door een tijdloos, uniek en gedurfd design dat uitstraling geeft aan elke soort keuken en haalt inspiratie uit de iconische mixer/keukenrobot die aan de oorsprong van het merk ligt. Alle toestellen worden gemaakt onder strenge voorwaarden zodat ze veelzijdig, betrouwbaar, duurzaam, krachtig en precies zijn en prestaties leveren die de beste resultaten garanderen, welk recept of culinaire techniek u ook wilt!

Compleet gamma voor professionele resultaten

KitchenAid biedt een enorm flexibel keukendesign aan zodat thuiskoks kunnen kiezen uit een ruim gamma van kookopties om hun persoonlijk aangepast aanrecht te creëren met op maat gemaakte kookeilanden uitgerust met alle nodige functies om te koken, bewaren en schoon te maken. Gepassioneerde amateurkoks kunnen nu professionele resultaten behalen, “for the way KitchenAid is made”!

Waarom Keuken Centrum?

  Eindeloze mogelijkheden
  Zeer scherpe prijzen
  Snelle en vakkundige plaatsing
  Diep en breed assortiment
  Uitgebreide showroom
  Al 15 jaar tevreden klanten

Keukens in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007