(0)30 - 238 4007
Zonnebaan 10 3542 EC Utrecht

Viking fornuizen

viking fornuis, gasfornuis kopen, fornuizen

Verkrijgbaar bij Keuken Centrum in Utrecht

Voor grote liefhebbers van koken, is een Viking fornuis het perfecte fornuis om veel gerechten mee te bereiden. De Viking fornuizen zijn lekker groot en hebben eindeloze mogelijkheden. Dit Amerikaanse merk produceert hoogkwalitatieve, vernieuwende keukenapparatuur. Wilt u ook dit fornuis hebben staan in uw keuken?

De series van Viking fornuizen

Het hele assortiment van Viking is overweldigend. De fornuizen stralen en zijn erg aantrekkelijk. De meeste fornuizen van Viking zijn voor professioneel gebruik. Maar als particulier en grote kookfan kunt u ook een Viking fornuis bij Keuken-Centrum scoren. De producten zijn verdeeld onder de volgende series:

  • Tuscany
  • Professional 7 Series
  • Professional 5 Series
  • 3 Series

De Tuscany fornuizen vallen op door hun opmerkelijke kleur waarmee ze exclusiviteit toevoegen aan uw keuken. De overige kookapparaten uit de collectie van Viking hebben verschillende breedtes. Tevens kunt u kiezen in verschillende kookmethodes, waaronder: inductie, gas, elektrisch en keramisch.

De keukenproducten van Viking vallen weliswaar in een hogere prijsklasse, maar ze zijn van de allerbeste kwaliteit. Naast het feit dat u er jarenlang van kunt genieten, zijn er talloze mogelijkheden voor het bereiden van verschillende gerechten. De fornuizen voldoen aan de hoogste eisen, waarbij diverse gerechten onder het juiste vermogen worden klaargemaakt.

Onze showroom heeft diverse keukenopstellingen waar u diverse keukenstijlen kunt bekijken. Maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Waar past een Viking fornuis bij?

Een Viking fornuis past eigenlijk in elke keuken, of dat nu in een restaurant is of in huiselijke sfeer. Waar u wel op moet letten is  de keuzen tussen een inbouw of vrijstaand model. Keuken Centrum biedt beide varianten aan en stapsgewijs helpen wij u bij het selecteren van het gewenste keukenproduct. Naast het leveren van inbouwapparatuur en losse apparaten, voeren wij ook professionele installaties uit van keukens en toebehoren. Heeft u hier behoefte aan? Geef dit aan tijdens het adviesgesprek of vraag een offerte aan voor uitgebreide informatie.

viking fornuizen, gasfornuis keuken
meer informatie viking fornuizen, gasfornuis

Onze showroom

Bezoek onze showroom in Utrecht waar diverse fornuizen van onder andere Viking en Lofra staan. Na onze rondleiding kunnen we uw complete droomkeuken visualiseren met ons gratis 3D ontwerp. Schroom niet en kom snel langs.

Optimaal genieten van uw keuken, begint bij Keuken Centrum!

Waarom Keuken Centrum?

  Eindeloze mogelijkheden
  Zeer scherpe prijzen
  Snelle en vakkundige plaatsing
  Diep en breed assortiment
  Uitgebreide showroom
  Al 15 jaar tevreden klanten

Keukens in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007