(0)30 - 238 4007
Zonnebaan 10 3542 EC Utrecht

Steel fornuis

steel fornuis

Steel fornuis

Met STEEL haal je altijd een mooi fornuis van jouw smaak in huis. Bij STEEL weten ze dat mensen verschillende smaken hebben en daarom hebben ze diverse series ontwikkelt met allemaal een ander design.

Steel is opgericht in 1999 en heeft zich ontwikkeld tot specialist in het ontwerpen en produceren van roestvrijstalen fornuizen. De fornuizen van Steel worden gefabriceerd van hoogwaardig roestvrijstaal en staan garantie voor topkwaliteit en duurzaamheden. Alle Steel producten worden geproduceerd in Italië. Steel apparatuur is te herkennen aan de bijzondere afwerking, zorgvuldige fabricage en een eindeloze keuze aan kleuren en afwerkingen. De professionele prestaties en de zorgvuldig ontworpen ergonomie staan garant voor jarenlang kookplezier.

Het merk

STEEL fornuizen zorgen ervoor dat schoonheid en functionaliteit samenkomen. Alle producten van het merk worden nog steeds in Italië geproduceerd en de fornuizen zijn te herkennen aan hun zorgvuldige fabricage, oog voor detail en ruime keuze aan kleuren. Ze vinden het bij het produceren van STEEL fornuizen heel belangrijk om te kijken naar traditie maar ook te kijken naar nieuwe ontwikkeling op de markt, om dit vervolgens samen te laten komen in een van hun vele productseries.

Modellen

Het programma van de Steel fornuizen omvat de volgende modellen:

  1. GENESI – Industrieel/ moderne uitstraling.
  2. ASCOT – Landelijke/ klassieke vormgeving.
  3. SINTESI – Fraaie en nieuwe lijn van Steel fornuizen.
  4. DERBY & PARTY – Dit zijn de instapmodellen van Steel die een uitstekende prijs kwaliteit verhouding hebben.

Daarnaast heeft Steel ook een zeer uitgebreid aanbod aan Amerikaanse Side-by-side koelkasten, afzuigkappen, inbouwovens, kookplaten en keukenelementen.

Een fornuis van Steel

Als u houdt van een robuust ‘Amerikaans’ design dan is een Steel fornuis zeker een optie. Zowel in design als in kwaliteit is een Steel fornuis een degelijk ontworpen apparaat en daarmee een serieuze concurrent op de fornuizen markt. Een Steel fornuis ziet u dan ook steeds meer in moderne, maar soms ook in klassiek vormgegeven keukens verschijnen.

Steel is nieuw op de Nederlandse markt. De Italiaanse apparatuur maakt nu al naam vanwege het sterke en eigenzinnige karakter. Dat is onder andere te danken aan de samenvoeging van materialen, de trendy kleuren en de vele innovatieve mogelijkheden. Er zijn fornuizen, koelkasten en afzuigapparatuur van Steel. Daardoor kan bij een Steel fornuis altijd bijpassende apparatuur worden gekozen, zodat de keuken in stijl blijft.

STEEL introduceert een fornuis met combi-stoomoven. Uniek op de Nederlandse Markt! Er bestaan twee verschillende series; Genesi en Ascot. Deze respectievelijk moderne en klassieke series bestaan uit fornuizen, koel- & vrieskasten, afzuigkappen én sinds kort ook inbouwapparatuur.

Geschiedenis

STEEL fornuizen worden als sinds 1999 geproduceerd door het gelijknamige familiebedrijf. Ze bouwen de mooiste fornuizen, koelkasten en afzuigkappen waar design een heel grote rol bij speelt, wat uiteraard terug te zien is in de producten. Bij alle fornuizen van STEEL wordt enkel roestvrij staal, high-end en onderhoudsvriendelijke materialen gebruikt. De onderneming staat onder leiding van de 3e generatie van de familie. De expertise die is opgebouwd in de eerste twee generaties vormt de basis waarop de STEEL fornuizen van deze generatie.

Waarom Keuken Centrum?

  Eindeloze mogelijkheden
  Zeer scherpe prijzen
  Snelle en vakkundige plaatsing
  Diep en breed assortiment
  Uitgebreide showroom
  Al 15 jaar tevreden klanten

Keukens in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007