(0)30 - 238 4007
Zonnebaan 10 3542 EC Utrecht

Lofra fornuizen

lofra fornuis, lofra fornuizen, lofra keuken

Verkrijgbaar bij Keuken Centrum in Utrecht

Bent u weg van Italiaanse kwaliteit en hoogwaardige producten? De Lofra fornuizen voldoen aan de hoogste eisen. Mooi afgewerkte fornuizen die ook heel duurzaam zijn. Ontdek ons assortiment Lofra fornuizen in onze showroom in Utrecht.

Ons aanbod

Wij zijn leveranciers van diverse keukenopstellingen, inbouwapparatuur en losse keukenaccessoires om uw kookruimte compleet te maken. Zo kunt u ook zowel inbouw als losstaande fornuizen bij ons vinden. Afhankelijk van uw budget, uw wensen in kleur, de breedte en de functionele voorkeuren zullen onze adviseurs het juiste product aanbevelen voor uw keukenontwerp. De fornuizen van Lofra vallen bij iedereen in de smaak en dit merk is vaak de eerste keus. Heeft u een fornuis van Lofra op het oog? U kunt bij onze kiezen uit diverse multifunctionele fornuizen:

  • 60 cm
  • 90 cm
  • 120 cm

Kom langs bij onze showroom in Utrecht voor meer productinformatie over de Lofra fornuis. Onze showroom geeft u voldoende inspiratie om een nieuwe keuken in te richten.

Lofra, Italiaans vakmanschap

De fraaie afwerking en hoogwaardige kwaliteit zijn terug te zien in de fornuizen van Lofra. Sinds de jaren ’60 is deze fabrikant leverancier van vrijstaande en inbouw fornuizen. Het is 100% Italiaans vakmanschap en hun fornuismodellen passen in verschillende keukensoorten, ongeacht de grootte.

Soorten keukens met de Lofra fornuizen

Dit product kunt u perfect combineren met de volgende keukenstijlen:

Heeft u een exclusieve keuken met inbouwproducten op maat en een uniek keukendesign? De fornuizen van dit Italiaanse merk kunt u ook hierbij gebruiken.

Optimaal genieten van uw keuken, begint bij Keuken Centrum!

Ook geïnteresseerd in een Lofra fornuis?

Voor meer informatie over de ovens en fornuizen van dit merk, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Om inzicht te krijgen in de kosten dien dan een offerte-aanvraag in. U kunt ook een afspraak inplannen voor een adviesgesprek met onze keukenexperts. Zij zullen u helpen bij het realiseren van uw droomkeuken en spelen in op uw behoeften. Met ons gratis 3D software voor keukenontwerp krijgt u een beeld van uw kookruimte gevuld met de nodige keukenapparaten, zoals fornuizen en afzuigkappen.

Waarom Keuken Centrum?

  Eindeloze mogelijkheden
  Zeer scherpe prijzen
  Snelle en vakkundige plaatsing
  Diep en breed assortiment
  Uitgebreide showroom
  Al 15 jaar tevreden klanten

Keukens in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007