(0)30 - 238 4007
Zonnebaan 10 3542 EC Utrecht

La Cornue fornuis

la cornue fornuis
la cornue fornuis

La Cornue, een kwalitatief fornuis met klasse

In een wereld waar automatisering, vluchtigheid en het hier en nu centraal staan, draagt La Cornue waarden als hartstocht, bestendigheid en duurzaamheid hoog in het vaandel. Elke La Cornue wordt per stuk en op bestelling gemaakt, door één enkele vakman die alle tijd neemt om er een uniek stuk van te maken.

De hedendaagse koepel oven van La Cornue is een revolutionaire ovendeur in massief metaal , dat geen vervormingen vertoont door de enorme temperatuurverschillen en met een grote precisie wordt vervaardigd zodat een hermetische afsluiting zonder dichting mogelijk wordt. Doordat de deur van de oven dicht blijft. blijven het vocht en de smaak in uw gerechten.

 

Superieure kwaliteit

La Cornue heeft een grote reputatie vanwege de onverwoestbare duurzaamheid van de fornuizen. De Château-fornuizen zijn indrukwekkend als een stoomlocomotief, alleen veel eleganter. Door de toepassing van luxueuze materialen en de onverslaanbare culinaire prestaties zijn deze beroemde fornuizen de keuze van (thuis)koks die alleen genoegen nemen met het allerbeste.

La Cornue | CornuFé 1908

Met de 1908, een echt La Cornue fornuis uitgerust met een koepel gasoven van de laatste generatie, wordt een koepel gasoven voortaan toegankelijk voor een groot aantal gepassioneerde hobbykoks.

La Cornue | CornuFé 90

La Cornue biedt met de CornuFé 90 de prestaties van de hoogste orde van koken in een kleine foodprint. De CornuFé 90 is meer compatibel met de levenstijl en de hedendaagse omgeving van jong en urban.
Typische La Cornue is het esthetische, permanente en tijdloze karakter van het fornuis met veel technologische innovaties.

La Cornue | CornuFé 110

Een combinatie van traditie en prachtige technologische innovatie, CornuFé 110 is vooral het resultaat van een passie: dat van culinaire kunsten. Met elegantie, bereikt met subtiele noten van originaliteit, en zijn uitstekende prestaties, is de CornuFé 110 een waardige opvolger met expertise en gewaardeerd over de hele wereld.

La Cornue | CornuFé Albertine

De CornuFé Albertine (de heer Dupuy’s eerbetoon aan zijn grootvader Albert en zijn vrouw Alexandrine) biedt een amateur fornuis van een professionele kwaliteit voor een meer betaalbare prijs.

Tot 2012 was het alleen mogelijk de kenmerkende fornuizen van La Cornue met de befaamde koepeloven op te bestelling te laten maken door La Cornue. Met het La Cornue CornuFé 1908 fornuis kwam hier verandering in en werd de koepeloven toegankelijk voor het grote publiek.

 

Zoekt u CHÂTEAU KEUKENS dan pas La Cornue bij u.

La Cornue fornuis kan je uitbreiden met meubels in het zelfde model en kleur.

Laat u zich door ons informeren. Neem contact met ons p voor meer informatie.

Waarom Keuken Centrum?

  Eindeloze mogelijkheden
  Zeer scherpe prijzen
  Snelle en vakkundige plaatsing
  Diep en breed assortiment
  Uitgebreide showroom
  Al 15 jaar tevreden klanten

Keukens in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007