(0)30 - 238 4007
Zonnebaan 10 3542 EC Utrecht

Bosch inbouwapparatuur

Bosch inbouwapparatuur

Bosch inbouwapparatuur

Keuken-Centrum heeft een uitgebreid assortiment Bosch inbouwapparaten:

  • Ter vervanging van kapotte keukenapparatuur
  • Als onderdeel van een nieuwe inbouwkeuken

Bosch is een gevestigd merk dat al meer dan 130 jaar bestaat. Innovatie staat voorop bij de Bosch inbouwapparatuur voor in de keuken. Kom de apparaten van Bosch bekijken bij Keuken-Centrum.

Bezoek onze showroom

Inbouwvaatwassers

Bah, alweer een vuile vaat. Gelukkig werkt u die gemakkelijk weg met een inbouwvaatwasser. De inbouwafwasmachines van Bosch kunnen perfect worden gestroomlijnd met het design van uw keuken. Plaats hem onder het werkblad, of – minder regulier maar wel erg handig – op ooghoogte in een kast.

Verkrijgbaar in:

  • 60 cm
  • 45 cm

Compacte inbouwvaatwassers

Heeft u nooit zoveel vaat, of niet zoveel ruimte in de keuken, maar vindt u het wel fijn als de afwas voor u gedaan wordt? Dan biedt Keuken Centrum ook compacte inbouwmachines aan van Bosch. Deze vaatwassers zijn lager dan een standaard vaatwasser en hebben vaak maar weinig water nodig. Vraag onze specialisten naar de machines.

Koelkasten en vriezers

Een koelkast of vriezer is minder prominent aanwezig als u hem inbouwt in de keuken. Met een moderne van Bosch zit u altijd goed, want dit merk blijft maar ontwikkelen!

Koel-vriescombinaties

Met een koel-vriescombinatie van Bosch kunt u er zelf voor kiezen of u het vriesgedeelte boven of onder wilt hebben. Afhankelijk van de hoogte waarop de combinatie wordt ingebouwd kunt u dit volledig afstemmen. Wel zo handig, want de één gebruikt de vriezer meer, terwijl de ander regelmatig de koelkast opent.

Ovens en fornuizen

Voor veel mensen is het fornuis een dagelijks gebruikt apparaat in de keuken. Bosch streeft naar het perfecte bakresultaat. Keuken Centrum streeft naar de perfecte keuken. Koop daarom uw Bosch oven, fornuis, of combinatie om in te bouwen bij Keuken Centrum!

Magnetrons

Even iets opwarmen doet u nu in stijl met de inbouwmagnetrons van Bosch!

Afzuigkappen

Een afzuigkap hoeft niet lelijk of opvallend te zijn. Die van Bosch zijn zeer geschikt voor inbouwkeukens. Sommige varianten zijn zelfs weg te werken in een kast! Meer info over afzuigkappen.

Bosch inbouwapparaten kopen bij Keuken-Centrum

Wij verkopen alles voor uw keuken, ongeacht of die al een tijdje in gebruik is, of dat er gebouwd of gerenoveerd gaat worden.

Wilt u weten welk apparaat in uw inbouwkeuken past? Voor apparaten van het innovatieve merk Bosch neemt u contact op met Keuken Centrum.

Waarom Keuken Centrum?

  Eindeloze mogelijkheden
  Zeer scherpe prijzen
  Snelle en vakkundige plaatsing
  Diep en breed assortiment
  Uitgebreide showroom
  Al 15 jaar tevreden klanten

Keukens in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007