(0)30 - 238 4007
Zonnebaan 10 3542 EC Utrecht

Beko inbouwapparatuur

beko inbouwapparatuur

Beko heeft diverse keukenapparaten, zoals inbouw vaatwassers, inbouw kookplaten, afzuigkappen en koelkasten. Dit merk biedt u ongekende luxe, perfectie en comfort in de keuken. Ontdek het assortiment van Beko bij Keuken Centrum in Utrecht.

Beko, geïnspireerd door de Smart Generation

Dat de huishoudelijk apparatuur van Beko voldoet aan de internationale kwaliteitseisen is geen nieuws meer. Dit merk excelleert in het ontwikkelen van slimme keukenapparatuur en brengt dit naar een hoger niveau. Zowel op het gebied van design als op functionaliteit bezitten de keukenproducten van Beko de hoogste rang. Dit blijkt ook in de uitvoeringen NeoFrost voor koelconcepten en de IndyFlex toepassing bij kookplaten. Wat houden deze technologische eigenschappen in?

 

NeoFrost technologie koel- en vriescombinaties

Bij NeoFrost technologie heeft een koelkast twee aparte koelsystemen voor zowel het koel- als het vriesgedeelte. Deze twee koelsystemen werken afzonderlijk van elkaar, waardoor elk ruimte een optimale temperatuur krijgt voor het opslaan van etenswaren en overige boodschappen. Met deze technologie gaat het koelen twee keer sneller en is er twee keer meer vochtigheid in uw koel- en vriescombinatie dan met een koelkast zonder deze technologie. De koelsystemen van de NeoFrost techniek zijn:

 • Active Dual Cooling systeem
 • Nieuw NoFrost Cooling systeem

 

IndyFlex bij kookplaten

De Beko inductiekookplaten voorzien van de IndyFlex technologie maken flexibel koken mogelijk. U kunt de zones afzonderlijk of gecombineerd gebruiken. Ook kunt u kiezen uit acht zones of twee grote zones. Hierdoor bepaalt u zelf de grootte en hoeveel pannen u in gebruik wilt nemen. Kookt u prettiger met 8 kleine pannen of 2 grote pannen voor het maken van een lekker soepgerecht? Met de flexibele inbouw inductiekookplaten van Beko heeft u ongekend veel keuze.

De keukenapparaten van Beko

De collectie van keukenproducten hebben een hoog prestatievermogen, ze zijn zeer functioneel en mooi ontworpen. Bij Keuken Centrum kunt uw keuken aanvullen met de volgende apparaten van Beko:

 • Inbouwovens
 • Inbouwkookplaten
 • Fornuizen
 • Gaskookplaten
 • Afzuigkappen
 • Vrijstaande koelkasten
 • Vrijstaande vriezers
 • Inbouwkoeling
 • Onderbouwkoeling
 • Inbouw en vrijstaande vaatwassers

 

Combineren met onze keukenstijlen

De inbouwapparatuur van Beko voldoet aan de hoogste eisen. Tevens zijn de inbouwproducten goed te combineren met diverse keukenstijlen, zoals een moderne keuken, een greeploos keukendesign of een landelijke keuken. Weet u nog niet welk stijl uw voorkeur heeft of welke apparatuur hierbij past? Onze keukenexperts helpen u hier graag bij. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een adviesgesprek.

Optimaal genieten van uw keuken, begint bij Keuken Centrum!

Waarom Keuken Centrum?

  Eindeloze mogelijkheden
  Zeer scherpe prijzen
  Snelle en vakkundige plaatsing
  Diep en breed assortiment
  Uitgebreide showroom
  Al 15 jaar tevreden klanten

Keukens in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007