(0)30 - 238 4007
Zonnebaan 10 3542 EC Utrecht

ATAG inbouwapparaten

ATAG inbouwapparaten

Op zoek naar de perfecte keuken

U zoekt een keuken. Uw keuken om precies te zijn. De perfecte indeling, het ultieme design, de materialen die helemaal bij u passen. Maar heeft u dan echt een keuken? Want alleen met het design, de innovatie, de veelzijdigheid, de techniek en de duurzaamheid van ATAG apparatuur krijgt uw keuken het ‘hart’ die het verdient.

ATAG is een belangrijke leverancier van keukenapparatuur. Als Nederlands merk neemt ATAG kookplezier en kookgemak als uitgangspunt bij het ontwerp en ontwikkeling van keukenapparatuur. Innovaties op gebied van kooktechnologie, ergonomie, design, installatie-, schoonmaak- en gebruiksgemak zijn daarbij van groot belang, maar ook de doordachte keuzes in materiaal, afwerking en kleurgebruik. ATAG richt zich op kwaliteitsbewuste mensen die van koken en design houden. ATAG heeft de exclusieve MAGNA design lijn en Grafietlijn. Keukenapparatuur van ATAG maken uw keuken mooier en een stuk praktischer.

Keuken inbouwapparatuur van ATAG

Bent u op zoek naar keuken inbouwapparatuur van topkwaliteit voor een gunstige prijs? Keuken-centrum.nl biedt topkwaliteit keukenapparatuur van het merk ATAG. De doordachte vormgeving, de herkenbare stijl en de duidelijke liefde voor het product; in alles weerspiegelt ATAG keukenapparatuur uw goede smaak.

Bij Keuken-centrum.nl leveren wij Atag-inbouwapparatuur bij aankoop van uw keuken. Hierbij kunt u denken aan kookplaten, ovens, (combi)stoomovens, (combi)magnetrons, koffiemachines, afzuigkappen, koelkasten, vriezers, vaatwassers en kranen. Maar wij leveren ook andere accessoires, zoals ATAG-pannen, sudderroosters en ovenschalen.

Voor ieder kookproces een toegewijd apparaat

Plezier hebben in het koken is belangrijk. U moet immers iedere dag eten. Waarom dan niet in alle comfort een maaltijd bereiden? ATAG keukenapparatuur is er om het u gemakkelijk te maken.

Bij Keuken Centrum vindt u ATAG keukenapparatuur voor het gehele kookproces, van fornuis tot vaatwasser, en voor tussendoor een lekkere kop koffie.

Koken

Ovens

Voor iedere kok heeft ATAG een oplossing. De combi-stoomovens hebben 11 verschillende programma’s, waaronder hetelucht, grill en stomen. Keuken Centrum verkoopt ook ATAG ovens met magnetronfunctie. Lekker handig toch? Alles in één! En houdt u niet van schoonmaken? Veel van de multi-functionele ovens hebben hier een automatisch programma voor!

Fornuizen

Stoer, als in een restaurant. Dat zijn de ATAG fornuizen die wij verkopen. Verkrijgbaar met enkele, maar ook dubbele oven.

Afzuigkappen

En dan moeten die geurtjes nog ergens naartoe. Een afzuigkap is een onmisbaar element in iedere keuken. En ATAG heeft voor iedere keuken wel een geschikte kap ontworpen. Bij Keuken Centrum Utrecht verkrijgbaar: afzuigkappen voor aan de wand, aan het plafond, of boven een kookeiland.

Bewaren

Koelkasten

Grote eter? Dan biedt Keuken Centrum koelkasten van 178 cm hoog! Nooit zoveel trek? ATAG heeft ook koelkasten van minder dan een meter hoog (88 cm). Ertussenin is natuurlijk ook mogelijk.

Vriezers

Om voedingswaren langer te kunnen bewaren is een vriezer onmisbaar. Met 3, 4, 6 of zelfs 8 laden kunt u zoveel kwijt als nodig is.

Koel-vriescombinaties

In veel keukens is een combinatie van koelkast en vriezer de ideale oplossing. Bovenop elkaar, of side-by-side: ATAG koopt u bij Keuken Centrum.

Energie op?

Koffiemachines

Een écht lekkere kop koffie voor tijdens het kokkerellen, of gewoon tussendoor zet u gewoon thuis. En wat is er nu handiger dan de auto-cappuccino functie?

Magnetrons

Even snel iets opwarmen na een lange dag werken, of als er restjes zijn. Een magnetron niet mooi in de keuken? De magnetrons van ATAG zijn net zo mooi als de ovens. Ze kunnen ook ingebouwd worden. Dat ziet er nog eens strak uit!

Opruimen, maar dan goed

Vaatwassers

Komt dit u bekend voor? U ruimt de vaatwasser in, en dan past net dat ene koffiekopje er niet meer bij. Of de sproeier tikt tegen een groot bord aan. Dat is geen probleem meer met de XXL vaatwassers van ATAG! Natuurlijk verkoopt Keuken Centrum ook kleinere formaten vaatwassers, vanaf 45 cm breed.

Garantie

ATAG staat achter de kwaliteit van haar keukenapparatuur. ATAG heeft de unieke G8 garantie (vanaf 4 ATAG apparaten). Acht jaar garantie op materialen, onderdelen en arbeidsloon. Lees meer over de unieke G8 garantie.

Vijf jaar garantie

Naast deze 2 jaar volledige basisgarantie, ontvangt u van ATAG altijd 3 jaar extra garantie; waarbij ATAG de kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon volledig voor haar rekening neemt. U betaalt dan alleen de voorrijkosten. Koopt u dus 3 of minder ATAG apparaten, dan krijgt u maar liefst 5 jaar garantie van ATAG.

Keuken-centrum.nl de keukenspecialist

Als keukenspecialist zijn wij actief in keukens. Wij begeleiden u graag naar de keuken van uw dromen. Een keuken die past bij uw huis en gezinssituatie. Wij bieden keukens voor elk budget waarbij uw wensen in vervulling gaat. Onze medewerkers geven u graag eerlijk en deskundig advies. Met onze vakmanschap en scherpe Atag prijzen zorgen wij ervoor dat u enthousiast raakt en uiteindelijk voor ons kiest.

Waarom Keuken Centrum?

  Eindeloze mogelijkheden
  Zeer scherpe prijzen
  Snelle en vakkundige plaatsing
  Diep en breed assortiment
  Uitgebreide showroom
  Al 15 jaar tevreden klanten

Keukens in alle stijlen, topkwaliteit, maatwerk en de beste prijs!

Al een offerte? Neem deze mee. Wij kunnen bijna altijd voordeliger leveren.

030 - 238 4007