U bevindt zich hier:

Houten keuken bij Keuken Centrum Utrecht

Een ambachtelijke, houten keuken

Altijd al gek geweest van houtlook? En wilt u deze ook terug zien in uw keukenstijl? Voor prachtige, karaktervolle houten keukens moet u bij Keuken Centrum zijn. In onze showroom hebben we een mooie collectie houten keukens staan in combinatie met fornuis en schouw. Strakke belijning in stijl ingedeeld met luxe apparatuur. Een tijdloze, mooie houten keuken in combinatie met robuuste rvs-grepen en een mooie schouw en fornuis, maakt uw keuken zeer luxueus.

Wilt u ook onze houten keukens bezichtigen? Maak dan een afspraak voor een showroom rondleiding en ontvang gratis advies van één van onze keukenexperts!

Afspraak maken

 

Maatwerk of standaard indeling

Bij Keuken Centrum Utrecht zijn de leveringsmogelijkheden van iedere keukenstijl eindeloos. Wilt u een ambachtelijk handgemaakte keuken op maat? Geen probleem. Vraag naar de mogelijkheden bij onze adviseurs. Ook voor standaard keukens staan we voor u klaar!

Bel 030-238 4007 voor meer informatie en neem alvast een kijkje in onze collectie keukenstijlen

 

Combinatie houten keukens

Houten keukens geven een huis een warme, fijne sfeer. Tegelijkertijd geeft het comfort en geniet u van een duurzame keuken van hoogwaardig design. De houten keukens bij Keuken Centrum zijn prima te combineren met diverse inbouwapparaturen en keukenstijlen. Door de warme uitstraling van een houten keuken is deze prima te combineren met spannende elementen, zoals een opvallend aanrechtblad, trendy kastgrepen of retro-achtige inbouwapparatuur.

Komt u er niet uit om de gewenste combinatie te maken? Laat een keukenontwerp maken of vraag (gratis) advies aan één van onze medewerkers.

 

Keuken Centrum, de keukenspecialist

Bent u op zoek naar die ene exclusieve houten keuken of heeft u een specifieke wens in de afwerking van het design? We hebben de vakmensen in huis om dit voor u te realiseren. Onze keukenexperts bespreken samen met u welke keukenstijl, A-merk keukenapparatuur en overige toepassingsmogelijkheden passend zijn voor uw woonruimte en keukenwens.

Specificatie's:

Onze showroom staat gevestigd in hartje Utrecht, kom langs en aanschouw onze houten keukens in diverse stijlen, kleuren en formaten. Bij Keuken Centrum Utrecht kunt u rekenen op:

  • Jarenlange ervaring in het leveren van keukens en keukenapparatuur
  • Op maat deskundig advies
  • Breed assortiment A-merk inbouwapparatuur, zoals Miele, Bosch, Gaggenau of Quooker
  • Voldoende keuze uit diverse keukenstijlen en apparatuur
  • Puur vakmanschap
  • Aantrekkelijke keukenaanbiedingen tegen scherpe prijzen

Keuken informatie aanvragen

Vraag hier meer informatie aan over onze houten keukens.