Design keukens

Luxe design keuken, exclusieve keukens bij keuken-centrum.nl


Keuken-centrum levert design keukens in talloze stijlen. Het begint echter bij een goed ontwerp, dat past bij de sfeer en de stijl van de ruimte.
Design keukens worden de laatste jaren vaak met keukenkastje met greeploze vorm uitgerust. De functionaliteit is hierbij zeer belangrijk; je maakt gebruik van meest nieuwe accessoires voor in de kasten. Zoals de afrondingen in de corpussen en stollenwanden. De accessoires bij de wandkasten, of jaloezie kasten die elektronisch inklappen, met front kleur in hout of lak dragen in grote mate bij aan de uitstraling van de design keuken. Mooie design apparatuur die met de fronten de stijl, uitstraling en kleur versterken zijn bij ons verkrijgbaar. Miele en Bosch kent kleuren in het glas front, die in de kleur van de glas en lak fronten zijn van de keukenkasten.

Wij kunnen met onze 3D software prachtige design keukens ontwerpen, geheel afgestemd op de beschikbare ruimte. Vanzelfsprekend kunnen we ook nissen inplannen waardoor het design karakter van de keuken nog beter tot z’n recht komt.
Met het inplannen van mooie en vanzelfsprekend duurzame accessoires wordt functionaliteit en karakter gecombineerd.  Keuken-centrum levert zeer moderne en design keukens, waarbij u eigenlijk alles voor uw keuken kan laten ontwerpen. Met ons brede assortiment kunnen wij aan alle wensen van een klant tegemoet komen.

Kiest u voor een design keuken, dan kiest u voor een mooiere en duurzamere uitstraling van uw woning. Ook moderne of design keukens zijn bij ons voordelig verkrijgbaar. Maak snel een afspraak om uw droomkeuken in 3D te laten ontwerpen. In onze showroom zijn diverse design keukens opgesteld.
 

.