Keuken Deurtjes Overlay header Keuken Deurtjes

U bevindt zich hier:

Keukendeurtjes

Keuken-centrum biedt een breed assortiment keukendeurtjes. Wij leveren van folie fronten tot lak fronten, van mat tot hoogglans, van fineer tot echt eiken front deurtjes. Keukendeurtjes kunnen we op maat leveren. We leveren de keukendeurtjes in uiteenlopende stijlen en materialen. Denk daarbij aan nostalgisch, landelijk, design, modern, glas, rvs, houten fronten, etcetera. Ook een met digitale print met glas of zelfs natuurstenen fronten zijn leverbaar.
 

Keukendeurtjes voor onderkasten met laden zijn tot 180 cm breed leverbaar en wandkasten met klepdeur tot eveneens 180 cm breed leverbaar. Daarnaast zijn de keukendeurtjes in dezelfde corpuskleur als de frontkleur verkrijgbaar. En vanzelfsprekend kunt u kiezen uit talloze soorten grepen voor de keukenkastjes. Ook bieden we een breed scala aan greeploze keukendeurtjes alsmede keukendeurtjes waarbij de greep is geïntegreerd.
 

De keukendeuren zijn in meer dan 500 soorten kleuren leverbaar. De keukendeurtjes zijn in diverse afmetingen leverbaar. Vanzelfsprekend kan de keukendeuren ook op maat gemaakt worden. In het 3D ontwerp van uw keuken kunnen we de deurtjes met de gewenste grepen, in de gewenste kleur, stijl en uitstraling in de tekening opnemen. 
Vanzelfsprekend kunt u ook in uw keuken variatie aanbrengen! Kies uit uiteenlopende materialen als kunststof of hout. De keukendeurtjes zijn in verschillende diktes leverbaar. Ook kunnen de zijkanten een andere vorm krijgen zoals rvs en aluminium omranding. Polymeer hardekanten.
Bij ons in de showroom kunt u de meest nieuwe keukendeurtjes zien en beslissen wat voor een keuken u wilt hebben. Wij staan klaar voor advies.